Klanten

Voor elk groeistadium de juiste service

Onze klanten zoeken een business partner die leeft voor groei. Dienstverlening die naadloos aansluit bij de behoeften aan inzicht, piece of mind en meer winst in elke fase.

Met onze klanten gaan we de uitdaging aan. Ik ben graag jouw groei-adviseur.

Startup

Iedereen begint klein. Je begint net en hebt nog niet veel nodig. Dit zegt niets over je ambities! Jouw ambities leggen we vast in het Groeiplan. We voeren een basale administratie en ondersteunen je bij het aanscherpen van je businessplan.

Boutique

De administratie staat als een huis. Maandelijkse financiële rapportage via ons online dashboard gebruik je om de juiste keuzes te maken. We stellen het Groeiplan bij en evalueren de prestaties van jouw bedrijf.

Venture

Je bestuurt een onderneming van formaat. Elke maand maken we een custom rapportage op basis van financiële en niet financiële metrics die er toe doen. Alles wat we kunnen automatiseren pakken we aan. No hands accounting!

Enterprise

Jullie schalen op! Onze samenwerking is complexer geworden. We onderhouden en breiden de bedrijfsprocessen uit, starten waar nodig nieuwe vennootschappen en zoeken de juiste financiële teamleden om verder te groeien.

Maak het nog makkelijker...

Besteed meer uit en behaal een beter resultaat. Helemaal op maat voor jouw bedrijf.

Meld je aan voor de JUNTZ nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.